6LeF-aEUAAAAAMVIfEyATy9UXqhZuBva2kQty-zS

המתכון לפוקאצ'ה של גליה מידן

 In מאפים

מתוכנים שהוכנו במסגרת סדנת הלחמים ושמן הזית בשמנא עם גליה מידן.

מתכון לבצק פוקאצ'ה:

  • 3 כוסות מים.
  • חצי כוס שמן זית ברנע פישולין של שמנא.
  • כף מלח.
  • כף סוכר.
  • קילו קמח.
  • 2 כפות שמרים יבשים.
  • לשים היטב, מתפיחים עד להכפלת הנפח.
  • לאפות בערך 15 דקות בתנור בחומם מראש ל-250 מעלות.

מתכון לפואקצ'ה עם ממרח התערבות אלוהית של השוק של פרנצ'סקה:

  • 3 כפות שמן זית ברנע פיתולים של שמנא.
  • 3 כפות ממרח התערבות אלוהית עגבניות שרי פרוסות וענף טימין.
  • לסדר יפה את המצרכים על הבצק ואלפות בערך 15 דקות בתנור בחומם מראש ל-250 מעלות.

מתכון לפוקאצ'ה עם ממרח ארטישוק שקדים, של השוק של פרנצ'סקה:

  • 3 כפות שמן זית.
  • 3 כפות ממרח אקטישוק שקדים.
  • לסדר יפה את המצרכים על הבצק ולאפות בערך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות.
  • לפזר אחרי האפייה תלתלי גבינת פרימיג'נו, עלי בייבי ושקדים פרוסים.
Recent Posts

Leave a Comment