6LeF-aEUAAAAAMVIfEyATy9UXqhZuBva2kQty-zS

מתכון: חומוס מעדשים אדומות

 In מנות פתיחה, עיקרי

המתכון של דפנה אילון לסלט לחמוס מעדשים אדומות

איך להכין חומוס מעדשים אדומות

לטגן בצל עד הזהבה

להוסיף 2 כוסות עדשים אדומות

עגבנייה אחת

רסק עגבניות קטן

2 כוסות מים

לבשל כד ריכוך.

לטחון במעבד מזון או בלנדר מוט עדשים עם הבצל, מלח וקארי ושליש כוס שמן זית ברנע פישולין – שמנא.

לסדר בצלחת הגשה עם בצל ירוק מלמעלה,

וזילוף שמן זית ברנע פישולין – שמנא.

בתאבון!

קרדיט צילום: יפה שנברון.

Recent Posts

Leave a Comment