מתכון לאורז לימוני

מהמטבח של אליזבט וסימה – אורז לימוני

מצרכים: 
2 כפות שמן זית ברנע פישולין של שמנא
1 כפית זרעי חרדל, חצי כף צאנה דאל, 2/1 כף אורד דאל,
15 בוטנים קלופים, 1 פלפל חריף יבש, 7-6 עלי קארי,
2/1 כף ג’ינג’ר קצוץ, 2/1 כפית כורכום, 1 כפית מלח,
1 כף מיץ לימון טרי, 2/11 כוסות אורז רתוח כמעט מבושל
ומסונן. חופן כוסברה קצוצה.

אופן הכנה:
לבשל את האורז עם 3 כוסות מים, בישול רגיל, שייצא
אחד אחד.
למחבת להוסיף 2 כפות שמן זית ברנע פישולין שמנא, זרעי חרדל,
לאורף התבנית. ניתן להוסיף ירקות חיים משוחים היטב בשמן זית
צאנה דאל, לערבב כל הזמן. להוסיף עלי קארי, פלפל חריף יבש,
בוטנים ולהמשיך לטגן עד הזהבת הבוטנים, להוסיף כורכום
וג’ינג’ר ולערבב, מלח ולימון ולערבב ומיד להוסיף את האורז
לערבב ולכסות 3 דקות על אש קטנה, להוסיף בסוף כוסברה קצוצה.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215