שמנא - מרינדת שמן זית וחרדל לבשר

מרינדת שמן זית וחרדל לבשר

מתכון מרינדת שמן זית וחרדל לבשר

נשלח במסגרת תחרות המתכונים של שמנא

מרינדה לבשר עם שמן זית וחרדל:
 
מצרכים:
  • 1/3 שמן זית
  • רוזמרין קצוץ
  • פלפל שחור
  • שום קצוץ
  • כף אחד של חרדל
  • כפית דבש
  • 3 כפות סויה
  • 3 כפות סויה
  • כפית מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים ביחד, עם המרינדה הזאת למרוח על חתיכת הבשר, ועל הבשר עם חרצים עם סכין, שהמרינדה תכנס ותתבשל ותתן טעם בתוך הבשר.
להשאיר את זה ל3 שעות במקרר, עדיפות ללילה שלם.
את הבשר צריך לאפות בתנור בטמפרטורת 180 מעלות, בין שעה וחצי לשעתיים.
שעה אחת מתחת לנייר כסף, ועוד שעה בלי.

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י