מתכון לגספצ’ו – מרק עגבניות קר

מתכון לגספצ’ו – מרק עגבניות קר

מתכון לגספצ’ו – מרק עגבניות קר – בכמות לזוג, של ליאור שפירא.

מרכיבים: 
חבילת עגבניות שרי (או 5 עגבניות רגילות וכף סוכר)
כף חומץ בלסמי לחמצמצות
3 כפות שמן זית “שמנא” למרירות
אופציונלי: 2 טבעות של פלפל חריף
פרוסת לחם
שדרוגים: להחליף חלק מהכמות או להוסיף פרי קיצי שאוהבים, כמו אפרסק או שזיף. אפשר להוסיף פלפל אדום או צהוב.

אופן ההכנה: 
טוחנים את כל מרכיבי המרק בבלנדר. טועמים, מתקנים תיבול. מומלץ לסנן לפני הגשה.
להגיש בשתי קערות.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215