מתכון למג’דרה

 אסתרי אנג’ל ג’נהמתכון למג’דרה – של

מתכון למג’דרה – שהגיע אלינו מאסתרי אנג’ל ג’נה במסגרת תחרות המתכונים של שמנא!

מג’דרה
מאכל בהחלט בריא
וטעים מאוד
הילדים שלי אוהבים
והתבשיל מוגש באהבה
מלווה לצידו בצלוחיות
של
סלט קצוץ ירקות טריים
עם שמן זית
ובצל מטוגן בשמן זית
הוראות הכנה:
משרים בקערת מים
ללילה שלם
2 כוסות עדשים
בבוקר שוטפים ומסננים
מטגנים קלות בשמן זית 2 כוסות אורז
ששטפנו היטב ❤️
מערבבים .. ומוסיפים עדשים …
מתבלנים מלח פלפל
….
מוסיפים 4 וחצי כוסות מיים רותחים וכף כמון .
מנמיכים את הלהבה ומבשלים על גז נמוך
עד שמתאדים הנוזלים …
בשמן זיית מטגנים בצל
עד להזהבה ,
מוסיפים בנדיבות מעל התבשיל…
מוזגים בנדיבות
ונהנים ❤️ לבריאות😘

מלאו את הפרטים הבאים




3215