6LeF-aEUAAAAAMVIfEyATy9UXqhZuBva2kQty-zS

מתכון לעוגיות בריאות בכלי אחד

 In עיקרי

מתכון של דנה ניר

מרכיבים:

  • 3 כפות טחינה מלאה
  • 3 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
  • 3 כפות רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
  • רבע כוס שמן זית – ברנע פישולין שמנא
  • כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר
  • חצי כוס אגוזי מלך
  • חצי כוס שקדים
  • שליש כוסחמוציות ללא תוספת סוכר
  • חצי חבילת שוקולד 60% (50 גר')
  • כוס וחצי שיבולת שועל
  • חצי כוס קמח מלא/כוסמין מלא
  • כפית אבקת אפייה

הכנה:

מחממים תנור על טורבו ל175 מעלות.

  1. מערבבים את ה'רטובים': שמן, טחינה, סילאן, רסק תפוחים, תמצית וניל וסוכר
  2. קוצצים את השוקולד, האגוזים והשקדים ומוסיפים אותם ואת החמוציות

לתערובת של ה'רטובים' ומערבבים

  1. מוסיפים שיבולת שועל ומערבבים
  2. מוסיפים חצי כוס קמח ומעליה את כפית אבקת האפייה. מערבבים קצת את

אבקת האפייה בתוך הקמח לפיזור שווה ואז מערבבים עם כל התערובת

  1. מכדררים לעיגולים ומועכים לצורת דיסקית. מסדרים בתבנית בצורה מרווחת

ואופים כ12-15 דקות – תלוי בתנור שלכם

צילום: יפה שנברון

Recent Posts

Leave a Comment

Call Now Button