מתכון לצ’אנה דאל בוינדאלו

מהמטבח של אליזבט וסימה – מתכון לצ’אנה דאל בוינדאלו

מצרכים: 
2/1 קילו צ’אנה דאל )להשרות 6 שעות שטוף ומסונן(
4-3 כפות שמן זית ברנע פישולין שמנא, 2 בצלים גדולים קצוצים
4 עגבניות קטנות קלופות וקצוצות, 1 כפית מלח לפי הצורך,
2 כפות גדושות ממרח וינדאלו.

אופן ההכנה:
בסיר רחב להוסיף את שמן הזית, להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה
להוסיף את העגבניות הקצוצות, לערבב עד לריכוך, להוסיף את
הוינדאלו ואת המלח לפי הטעם ולערבב היטב.
להוסיף את הצ’אנה דאל, לערבב היטב, ולהוסיף מים
עד לכיסוי הדאל. לבשל על אש בינונית ולערבב מידי
פעם. אם צריך להוסיף מים, להוסיף מים רותחים עד
לריכוך הדאל. התבשיל יוצא סמיך וטעים.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215