מתכון קישואים ביוגורט

מתכון קישואים ביוגורט

מהמטבח של: לאה זוהר

 

מרכיבים (8 מנות):

1 ק”ג קישואים חתוכים לקוביות (אפשר זוקיני כהים)
שמן זית ברנע נבאלי – שמנא
כוס שמיר קצוץ
כף שום כתוש
מלח פלפל לפי הטעם
4 מכלי יוגורט
מיכל שמנת חמוצה 9%

אופן ההכנה:

מקפיצים במחבת גדולה עם שמן זית את הקישואים עד הזהבה
לא מפורקים ולא רכים מידי
מוסיפים את השום ומקפיצים מעט – לא יותר מידי זה יהיה מר
מוסיפים את השמיר, בוחשים ומסירים מהאש
כשהקישואים המוקפצים מצטננים טועמים ומתקנים תיבול
מוסיפים את היוגורט והשמנת ובוחשים בעדינות
מגישים עם טוסטונים בשמן זית ברנע נבאלי

הכנת טוסטונים
פורסים לחמניות אצבע לפרוסות דקות ומכניסים לשקית פלסטיק
מתבלים בפלפל שחור ומעט מלח ומנערים
מטפטפים שמן זית לתוך השקית ושוב מנערים עד שהשמן ייספג
מרוקנים לתבנית על נייר אפייה ואופים בטורבו בחום 180 מ”צ עד שיזהיבו 10-15 דקות, מגישים חם עם הקישואים בטמפרטורת חדר.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215