מתכון לפירה בטטה מאת ענת בלאס
צילום יפה שנברון
החומרים הדרושים:
1 ק"ג בטטה
250 גר' תפוחי אדמה
מלח גס
שמן זית ברנע פישולין שמנא
מלח לתיבול
אופן ההכנה:
- מניחים בתבנית, על גבי נייר אפיה שכבה יפה של מלח גס.
- מניחים את הבטטות ותפוחי האדמה בשלמותם (כולל הקליפה) על גבי המלח.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות ואופים עד לריכוך.
- קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ומועכים לפירה, תוך כדי הוספת שמן זית ברנע פישולין שמנא וחלב קוקוס ומלח לפי הצורך.