שמנא - פירה בטטה

פירה בטטה

מתכון לפירה בטטה מאת ענת בלאס

צילום יפה שנברון

החומרים הדרושים:

1 ק"ג בטטה

250 גר' תפוחי אדמה

מלח גס

חלב קוקוס

שמן זית ברנע פישולין שמנא

מלח לתיבול

אופן ההכנה:

  1. מניחים בתבנית, על גבי נייר אפיה שכבה יפה של מלח גס.
  2. מניחים את הבטטות ותפוחי האדמה בשלמותם (כולל הקליפה) על גבי המלח.
  1. מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות ואופים עד לריכוך.
  2. קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ומועכים לפירה, תוך כדי הוספת שמן זית ברנע פישולין שמנא וחלב קוקוס ומלח לפי הצורך.

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י