שמנא - רביולי בשמן זית, שמנת, גרגירי חומוס ופסטו

רביולי בשמן זית, שמנת, גרגירי חומוס ופסטו

מתכון מיוחד לרביולי בשמן זיתהמתכון של אירית בלוך לרביולי בשמן זית, שמנת,גרגירי חומוס ופסטו, נשלח במסגרת תחרות המתכונים של שמנא.

מכינים רביולי בנפרד ומצננים.
במחבת עמוקה מטגנים בצל, שום, גרגירי חומוס וכל זה בכמות נדיבה של שמן זית.

אחכ מוסיפים שמנת מתוקה, מלח פלפל ואגוז מוסקט.

ניתן להוסיף גם פסטו. מחכים שהשמנת תקרים. מגישים בקערה את הרביולי עם הרוטב.

בתאבון!

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י