שמנא - מתכון לאורז עם עשבי תיבול ועגבניות מיובשות

מתכון לאורז עם עשבי תיבול ועגבניות מיובשות

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון 1[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1514983284843{margin-bottom: 0px !important;}"]מצרכים:

1 כוס אורז- רצוי בסמטי
1 בצל קצוץ
שמונה כפות שמן זית – לתבשיל עשיר וארומטי מומלץ להתשמש בשמן זית מהזנים ברנע-נבאלי שמנא
4 עגבניות מיובשות חתוכות לקוביות
כפית מלח
מעט פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון
רבע כוס עלי נענע קצוצים
רבע כוס עלי פטרוזילה קצוצים
רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים

ההכנה:

בסיר רחב מחממים 6 כפות שמן זית ומטגנים קלות את הבצל, עד שהופך לשקוף.
מוסיפים את האורז, מטגנים כ- 2 דקות ומוסיפים את העגבניות המיובשות, התבלינים ו- 2 כוסות מים רותחים, מערבבים היטב.
מנמיכים את האש ומוסיפים את כל עשבי התיבול. מכסים את הסיר ומבשלים כ- 20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה כ- 5 דקות.
מרימים את המכסה, מוסיפים עוד 2 כפות שמן זית ומערבבים היטב.

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י