שמנא - (מתכון לדאל וורה (קציצות מש

(מתכון לדאל וורה (קציצות מש

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מהמטבח של אליזבט וסימה – (מתכון לדאל וורה (קציצות מש[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1530004937149{margin-bottom: 0px !important;}"]מצרכים: 
2/1 קילו מונג דאל )מש מקולף(, מושרה 6 שעות שטוף ומסונן.
1 כף שום עם ג'ינג'ר טחון, 1 פלפל ירוק חריף וקצוץ,
10 עלי קארי קצוצים, 1 בצל בינוני קצוץ, 2/1 חבילת כוסברה
קצוצה, 4/1 כפית סודה לשתייה, 1 כף מלח, שמן לטיגון.

אופן ההכנה:
להוציא 4/1 מהכמות – המרקם קצת גרגרי, את השאר
לטחון לממרח, אם צריך להוסיף 3-2 כפות מים
לתערובת הנטחנת. לערבב היטב עם כף את התערובת
עד לקבלת מרקם אורירי.
לבדיקה אם המרקם מוכן: לטפטף מעט מהתערובת לכוס מים,
אם זה צף זה מוכן.
להוסיף לתערובת בצל קצוץ, שום עם ג'ינג'ר טרי, פלפל חריף,
עלי קארי, מלח, סודה לשתייה, וכוסברה, לערבב טוב טוב
ליצור קציצות ולטגן בשמן עמוק על אש בינונית גבוהה.

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י