שמנא - מתכון לטאטן ירקות ובשר – מאת נורית פלד

מתכון לטאטן ירקות ובשר – מאת נורית פלד

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון לטאטן ירקות ובשר – מאת נורית פלד[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1515399191502{margin-bottom: 0px !important;}"]מצרכים

שלושה פלפלים
2 בטטות
3 קישואים
חציל
צרור פטרוזיליה
ראש שום
שמן זית של "שמנא"
מלח פלפל חררצ' שזו תערובת תבלינים טריפוליטאית.
חצי ק"ג בשר טחון
חלמון ביצה

אופן ההכנה

את השום אופים 3 שעות בחום נמון בשמן זית "שמנא" ועם טימין דבש,
עד שישנה את צבעו לשחום עמוק.

טיפ: לא כדאי ראש אחד עושים המון שומרים בצנצנת טוב לבשר סלטים פסטות אורז כריכים ועוד…

את הירקות מורחים בפסטו עשוי מעלי פטרוזיליה עם 2 כפות שום קונפי, מלח, פלפל ושמן זית. "שמנא"
אופים עד להתרככות.
חותכים לקוביות מניחים כמצע.
מחצי ק"ג בשר טחון שצולים במחבת עד שישנה צבעו עם חררצ' ופלפל שחור גרוס עושים קומה ב', מעל הירקות
מעל הכל שכבת בצק עלים דקה שמחררים ומורחים בחלמון ביצה ואופים בחום גבוה
כשמשחים היטב מוציאים מהתנור
ממתינים כמה דקות
פורסים למנות אישיות ומגישים כשבהצק למטה.

המלצות
סלט ירוק ליד ויש ארוחה נהדרת

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י