שמנא - מתכון לעוגת יום הולדת

מתכון לעוגת יום הולדת

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון לעוגת יום הולדת[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1530086853402{margin-bottom: 0px !important;}"]

מצרכים לעוגה: 

חמאה למחבתות

2 1/2 כוסות קמח, ועוד יותר למחבתות

1/2 כפית מלח

1 כף סודה לשתיה

2 כוסות סוכר

4 ביצים גדולות

1 כפית תמצית וניל

1 כוס יין לבן יבש

1  כוס שמן זית כתית מעולה של שמנא

1 כוס ריבת פטל

מצרכים לקציפת החמאה:

8 כפות חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר
1 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס אבקת קקאו
1/4 כוס חלב שלם
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל – 350 ° מעלות. מרחו חמאה וקמח על שני תבניות עוגה עגולות.
מנפים את הקמח, המלח וסודה לשתיה לתוך קערה. לְהַפְרִישׁ.
לערבל את הסוכר והביצים בקערה במיקסר במהירות בינונית-גבוהה לדקה. עוברים למהירות נמוכה ומוסיפים את הוניל, היין והשמן. מוציאים את הקערה ומכניסים בעדינות את המרכיבים היבשים לתוך הבלילה רק בעזרת מרית גומי, עד שמגיעים למרקם חלק.
יוצקים את הבלילה לתוך התבניות, אופים במשך 25 עד 30 דקות, עד שבוחן העוגה יוצא נקי. קררו את העוגות.

בתיאבון!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י