שמנא - מתכון לצ'ימצ'ורי

מתכון לצ'ימצ'ורי

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון לצ'ימצ'ורי – של דניאל ריינר[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1531750817484{margin-bottom: 0px !important;}"]

זהו המתכון המנצח בתחרות המתכונים של "שמנא" – צ'ימצ'ורי בשמן זית, של דניאל ריינר.

דניאל מספר: 

"אני הגעתי לארץ מצ'ילה ואצלנו הצ'ימצ'ורי הוא כמו פה הטחינה.

הוא נמצא תמיד שמכינים בשרים , אבל גם משמש כממרח בהמון מאכלים אחרים.

בצ'ילה מכינים צ'ימצ'ורי עם שמן רגיל, אבל בגלל שאני מאוד אוהב שמן זית… החלטתי לנסות עם שמן זית וזה הרבה הרבה יותר טעים.

בקיצור, המצאתי צ'ימצ'ורי ים תיכוני – מה עושים ?

לוקחים צרור פטרוזילה גדול מאוד וקוצצים אותו. מוסיפים שיני שום קצוצות מראש שום בינוני, מוסיפים מעט פפריקה מתוקה (בעיקר לצבע), מוסיפים 4 כפות חומץ ומכסים את כל התערובת עם שמן זית איכותי. משאירים כמה שעות עד שיספגו הטעמים ו….בון פרובצ'ו.

טעים ממש."

תודה לדניאל ולשאר המשתתפים על המתכונים היצירתיים והמקוריים!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י