שמנא - מתכון לקרן של שפע ואהבה

מתכון לקרן של שפע ואהבה

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון לקרן של שפע ואהבה[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1528022710293{margin-bottom: 0px !important;}"]

לקראת סדנת הלחמים המעוצבים עם גליה מידן, בעלת הבלוג BeautiFood – ביוטיפוד, גילה הסכימה לשתף אותנו במתכון מיוחד – קרן של שפע ואהבה!

למילוי קרן השפע – קציצות בקר ברוטב יין אדום ושמן זית "שמנא":

* טוחנים למחית חלקה כוס פטרוזיליה, בצל בינוני, ביצה, רבע כוס מי סודה, חצי כוס פירורי לחם, מלח, פלפל שחור טרי גרוס ו-4 שיני שום.

* מערבבים היטב עם חצי קילוגרם בשר טחון טרי, ויוצרים קציצות. יוצקים שמן זית ברנע פישולין – שמנא לסיר.

* בסיר כבד מטגנים בצל קצוץ, מוציאים מהסיר ומטגנים את הקציצות עד לסגירה.

* מחזירים לסיר את הבצל המטוגן עם 5 שיני שום, סלרי אמריקאי, ענפי טימין, עלי אורגנו טרי, 10 עגבניות שרי, קליפת תפוז, כוס וחצי יין אדום יבש, כוס וחצי מים.

* מתבלים במלח ופלפל שחור טרי, מבשלים במשך שעה על אש נמוכה.

להכנת קרן השפע:

* מכינים בצק לחלה – בסדנה שתערך ב"שמנא" ב-9.6.18 תודגם ותוסבר אופן הכנת הקרן.

* יוצרים קרן שפע בעזרת נייר אפייה ונייר אלומיניום.

* משמנים עם שמן זית ברנע פישולין שמנא, מרדדים את הבצק, יוצרים רצועות ומלפפים מסביב לקרן.

* מורחים ביצה טרופה ומכניסים לתנור עד הזהבה.

* מקררים מעט ומוציאים את נייר האפייה והאלומיניום.

בתיאבון!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י