שמנא - מתכון לקרפאצ'ו סינטה – מאת עפרה קיוי

מתכון לקרפאצ'ו סינטה – מאת עפרה קיוי

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון לקרפאצ'ו סינטה – מאת עפרה קיוי[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1515399738772{margin-bottom: 0px !important;}"]אופן הכנת הסינטה

נתח סינטה שלם ( או פחות לפי מספר המנות שמכינים)

להקפיא חצי הקפאה.

להוציא חצי קפואה ולחתוך לפרוסות דקות מאוד.

את הפרוסות דופקים מעט עם כף היד או עם מחבט שניצלים.

לסדר על צלחת ההגשה בצורת רעפים (עיגול) ולהוסיף מעל : מעט חומץ (רגיל) מלח גס, מיץ לימון ושמן זית"שמנא".

נותנים למנה לעמוד כרבע שעה.

בינתיים מכינים סלט מירוקים.

אופן הכנת סלט הירוקים

מתבלים עלים ירוקים בויניגרט על בסיס: שמן זית "שמנא" ,חרדל, דבש, מיץ לימון, מלח דק, מעט בלסמי.

לערום את הסלט מעל הקרפאצו'.

ל"גלח" מספר פרוסות דקות בעזרת קולפן ירקות רגיל של גבינת פרמזן או אחרת לפי הטעם.

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י