שמנא - מתכון קינוח בכוסות

מתכון קינוח בכוסות

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון קינוח בכוסות[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1521972511456{margin-bottom: 0px !important;}"]

מהמטבח של: לאה זוהר

 

לקראמבל:

כוס קמח מלא
2 כפות אבקת סוכר, מי שאוהב מתוק שיוסיף עוד כף
1/2 כוס שמן זית ברנע נבאלי – שמנא
חצי כוס שמן קוקוס או 50 גרם נטורינה קוקוס(מרגרינה חדשה)
חצי כוס שקדים גרוסים, מעט קינמון לפי הטעם
כף קמח או קמח מצה בפסח

לערבב וליצור פירורים אחידים, גסים
אופים בתבנית על נייר אפייה בטורבו 180 מ"צ כ-12 דקות עד להזהבה – להיזהר לא לשרוף – לא לזוז מהתנור

לקרמים
קרם גבינה וניל:
500 גרם גבינת ריקוטה
2 מכלי שמנת חמוצה
כוס סוכר (אפשר פחות למי שלא אוהב מתוק)
אריזת אינסטנט פודינג וניל

מקציפים את השמנת המתוקה לקצף יציב
מעבירים את שאר החומרים לקערה ומקציפים ביחד
מאחדים תערובות בקיפול זהיר
מקררים היטב במקרר כמה שעות להתייצבות

לקרם חלבה , סילאן או שוקולד
500 גרם גבינה לבנה
4 מכלי שמנת מתוקה
2 מכלי שמנת חמוצה
צנצנת ממרח חלבה בטעמים של שוקולד או סילאן

מקציפים הכל יחד להתייצבות ומקררים

להגשה מניחים מנת קרם וניל בכוסית הגשה, מעליה מנת קרם חלבה.
מצננים היטב ולפני הגשה מפזרים קראמבל שישאר קראנצ'י[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י