שמנא - מתכון קישואונים במרינדת שמן זית ושום של לאה זהר

מתכון קישואונים במרינדת שמן זית ושום של לאה זהר

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון קישואונים במרינדת שמן זית ושום[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1526372036099{margin-bottom: 0px !important;}"]טעימה קטנה מהמטבח של לאה זוהר: מתכון קישואונים במרינדת שמן זית ושום!

מצרכים: 
1 קילוגרם קישואונים קטנים חצויים (כעת העונה ובמחיר שפוי)
ראש שום טרי סגול או לבן – להפריד שיניים ולחצות עם הקליפה
חצי כפית פלפל שחור, גרוס טרי (אפשר יותר)
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית מלח או יותר, לפי הטעם
חצי כפית סוכר
כף רוטב סויה מאיכות טובה
כוס שמן זית ברנע פישולין איכותי של שמנא
להגשה: מיץ לימון טרי ולמי שאוהב זעתר – ניתן לגוון!

הכנה: 
בשקית ניילון גדולה וחדשה, מניחים את הרכיבים, קושרים את השקית ומנערים. מניחים לרבע שעה לתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה, מעבירים את תכולת השקית עם הקישואונים. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות ולא יותר ולא לשרוף, הם צריכים להיות עדיין שלמים ופריכים. מגישים פושר עם יוגורט ליד. ניתן לסדר בצלחת לבאנה עם המון שמן זית שמנא ליד ואת הקישואונים בצד ולהגיש עם פיתות חמות וטריות.

ההנאה מובטחת![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י