שמנא - סלט בורגול וחמוציות

סלט בורגול וחמוציות

מתכנון מאת ענת בלאס לסלט בורגול וחמוציות

צילום: יפה שנברון

החומרים הדרושים:

200 גר' בורגול גס

150 גר' חמוציות חתוכות

50 גר' אגוזי פקאן לא קלויים קצוצים

2 גזרים מגוררים על פומפיה גסה

4 כפות שומשום קלוי (מטוגן על מחבת טפלון ללא שומן)

פטרוזיליה קצוצה

רכז רימונים

שמן זית ברנע פישולין שמנא

לימון

מלח

אופן ההכנה:

  1. מניחים בקערה גדולה את הבורגול, יוצקים מים רותחים, מערבבים היטב ומניחים בצד למנוחה של כ – 40 דק'.
  2. מסננים את המים העודפים, שוטפים היטב ומצננים.
  3. מוסיפים לקערה חמוציות, אגוזים, גזר מגורר, פטרוזיליה ושומשום קלוי.
  4. מתבלים במלח גס, לימון, רכז רימונים ושמן זית ברנע פישולין שמנא

         ומערבבים היטב.

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י