שמנא - מתכון פלפלי טינקרבל במילוי גבינות וברוטב עגבניות

מתכון פלפלי טינקרבל במילוי גבינות וברוטב עגבניות

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון פלפלי טינקרבל במילוי גבינות וברוטב עגבניות[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1521972476324{margin-bottom: 0px !important;}"]

מהמטבח של: לאה זוהר

 

8 מנות:

4 פלפלים לכל סועד, גדולים ובכל הצבעים, לנקות היטב
500 גרם ריקוטה
250 גרם בולגרית
100 גרם קשקבל או פקורינו או קשה אחרת מגוררת
3 ביצים
כף קמח או קמח מצה בפסח
פלפל לבן ושחור, מלח לפי הטעם, יש מליחות מהבולגרית

ממלאים את הפלפלים ומסדרים בתבנית אפייה
מזלפים שמן זית ברנע נבאלי – שמנא ואופים עד שהמלית מתייצבת והפלפל קלוי יפה מעל לרוטב העגבניות
עגבניות מרוסקות -פחית גדולה או עגבניות טריות במשקל 800 גרם
שום כתוש כפית גדושה
בצל גדול בקוביות ומטוגן עד שקיפות
פלפל שחור 1/2 כפית או יותר לפי הטעם
סוכר לפחות כף
נענע יבשה כמו בבולגריה חצי כפית שלא ישתלט על הטעם
מי שרוצה אפשר גם מעט פפריקה חריפה
מבשלים יחד בסיר גדול ובסוף מוסיפים כף בלסמי
מגישים בכוסית יין גדולה, מניחים מעט רוטב ועליו את הפלפלים
לחם חם וחמאה ליד, כוס יין ואושר גדול

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י