מתכון לממרח טפנד

מתכון לממרח טפנד

מצרכים:

1 וחצי כוסות זיתי קלמטה מגולענים,
4 שיני שום
חצי כוס שמן זית, מומלץ לבחור בשמן זית עז טעם ובעל “נוכחות” מזן סורי- שמנא
כוס עלי בזיליקום
חצי כוס פטרוזילה
מעט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

טוחנים את כל מרכיבים יחד. מוסיפים לאט את שמן הזית עד שמתקבל ממרח אחיד.

המלצות:

מתאים בתור רוטב לספגטי, למריחה על צנים או לשדרוג לחמים וטוסטים.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215