מתכון לרוטב ויניגרט

מתכון לרוטב ויניגרט

מצרכים:

רבע כוס שמן זית, לרוטב מעודן מומלץ להשתמש בשמן זית מהזנים ברנע-פישולין – שמנא, ולרוטב בעל “נוכחות” מומלץ לבחור בשמן מהזנים ברנע-נבאלי
2 כפיות חרדל דיז’ון חלק
1 כפית חרדל דיז’ון גרגרים
רבע כוס מיץ לימון או חומץ בן יין
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
כפית של דבש
1 שן שום כתושה – מומלץ, לא חובה

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שהרוטב אחיד.

המלצות:

מומלץ לערבב מראש את כל החומרים בצנצת עם מכסה וכך ניתן לשמור את הרוטב במקרר לכמה ימים.
להגיש לצד סלט ירוק המורכב מעלי חסה ורוקט.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215