סדנת בישול

סדנת בישול

אחד האלמנטים החשובים ביותר על מנת שהתבשיל שלכם יצליח הוא איכות המוצרים אשר משתמשים בהם לטובת אותו התבשיל, אם בשמן זית עסקינן, אזי שמן טוב ואיכותי הוא כבר משדרג בצורה ניכרת את המנה שתגישו לאורחים שלכם, אבל איכות שמן הזית הוא לא הכול, מן הסתם צריך גם לדעת איך לערבב את המוצרים השונים בכדי שהתבשיל יצא מוצלח.

על כן סדנאות הבישול של “שמנא” נותנות לכם טעימה קטנה אל תוך העולם המופלא של השימוש הנכון והיעיל בשמן הזית, סדנת בישול אלה יפתחו עבורכם עולם של רעיונות שלא חשבתם ולא העליתם בדעתכם עד כמה בעזרתו האדיבה של שמן הזית ניתן להעמיד ארוחה שלא תשכח.

מתכונים הם בדרך כלל רשימת מוצרים אשר משתמשים בהם על מנת להכין את המאכל בו אתם חפצים, אך נשאלת השאלה האם רק מקריאת רשימת המוצרים ניתן להכין את המאכל בצורה המושלמת ביותר? התשובה היא בפירוש לא, בסדנת בישול של “שמנא” לומדים בין היתר איך להכין את אותו המאכל, הרבה מעבר לרעיון לגבי מה ניתן להכין בעזרת שמן הזית, חשוב יותר לדעת איך מכינים את המאכל או התבשיל, חשוב ללמוד את הצורה בה לשים או מערבבים, את מידת החום בתנור, את הזמן הנדרש ואת כל הטכניקות שניתן ללמוד אך ורק בסדנת בישול מקצועיות.

אילו מטעמים ניתן להכין עם שמן זית?
ב”שמנא” תוכלו למצוא מתכונים בריאים המסגרת הסדנת בישול, לכול אוהבי הבצקים למיניהם ילמדו וימסרו כל הפרטים הרלוונטיים להכנת חלה של שבת, כול הסודות הכמוסים של הכנת חלה מדהימה לראש השנה.

לא די בזאת, בסדנת בישול ניתן ללמוד גם על מתכוני שמן הזית להכנת השניצלים הכי טעימים, לכל אלה המעדיפים את עולם הירק והפירות, מתכונים מיוחדים להכנת סלטים מכול הסוגים משומנים בסוגים שונים של שמן זית.

שמן זית הוא מתאים להכנת מאכלים לכול חגי ישראל, בסדנה תוכלו לקבל טיפים ומתכונים לשימוש בשמן הזית לכל חג וחג.

–
מלאו את הפרטים הבאים




3215