סדנת הלימוד של יאן

סדנת הלימוד של יאן

שמנא שמחה להזמינכם לסדנת הדגמה וטעימות של בישול פרואני מיוחד של יאן
ביום שבת 3.9 בשעה 10:00 – הכניסה ללא תשלום – מספר המקומות מוגבל.
הרשמה מראש במספר הטלפון: 03-903-3380.
המטבח הפרואני, אולי אחד המטבחים העשירים והמורכבים בעולם, מאגד בתוכו מסורות
בישול מהמון תרבויות (האינקה, ספרדים, אפריקנים, איטלקים, יפנים, סינים ועוד)
שהתערבבו בכור ההיתוך הפרואני ויצרו פסיפס מרתק של אוכל.

בתפריט סדנת הלימוד של יאן:
* קאוסה לימניה – (Causa Limeña) – בצק של תפוח אדמה חמוץ – חריף ממולא סלט טונה, ביצה ואבוקדו
* פאפה אה-לה וואנקאינה – (Papa a la Huancaina) – תפוחי אדמה סגולים ואדומים בציפוי קרם גבינת עזים,
חלב מאודה, פלפל חריף וקרקרים.
* סביצ’ה דג ים – (Ceviche Peruano) – סביצ’ה הוא המאכל הלאומי של פרו ונחשב מנת הדגל של המדינה

.jpg
מלאו את הפרטים הבאים




3215