מתכון לקרפאצ’ו סינטה – מאת עפרה קיוי

מתכון לקרפאצ’ו סינטה – מאת עפרה קיוי

אופן הכנת הסינטה

נתח סינטה שלם ( או פחות לפי מספר המנות שמכינים)

להקפיא חצי הקפאה.

להוציא חצי קפואה ולחתוך לפרוסות דקות מאוד.

את הפרוסות דופקים מעט עם כף היד או עם מחבט שניצלים.

לסדר על צלחת ההגשה בצורת רעפים (עיגול) ולהוסיף מעל : מעט חומץ (רגיל) מלח גס, מיץ לימון ושמן זית”שמנא”.

נותנים למנה לעמוד כרבע שעה.

בינתיים מכינים סלט מירוקים.

אופן הכנת סלט הירוקים

מתבלים עלים ירוקים בויניגרט על בסיס: שמן זית “שמנא” ,חרדל, דבש, מיץ לימון, מלח דק, מעט בלסמי.

לערום את הסלט מעל הקרפאצו’.

ל”גלח” מספר פרוסות דקות בעזרת קולפן ירקות רגיל של גבינת פרמזן או אחרת לפי הטעם.

בתיאבון!

מלאו את הפרטים הבאים




3215