6LeF-aEUAAAAAMVIfEyATy9UXqhZuBva2kQty-zS

סלט בטטה

 In עיקרי

מתכנון לסלט בטטה מאת ענת בלאס

החומרים הדרושים:

לסלט:

1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות

שמן זית ברנע פישולין שמנא

מלח ים גס

בצל ירוק קצוץ

פטרוזיליה קצוצה

אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס

צימוקים בהירים וכהים

לרוטב:

½ כוס שמן זית כתית מעולה

2 כפות רוטב מייפל טהור

2 כפות מיץ לימון

2 כפות מיץ תפוזים טבעי

2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ

1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת.
  2. מניחים את קוביות הבטטות על גבי נייר אפיה. זורים עליהן מלח ים גס ושמן זית ברנע פישולין שמנא.
  3. צולים את הבטטות בתנור 15 דק' ב – 225 מעלות.
  4. לאחר צינון הבטטות, מערבבים אותן עם שאר חומרי הסלט.
  5.  מוזגים את הרוטב ומערבבים היטב.

צילום: יפה שנברון

Recent Posts

Leave a Comment