שמנא - מתכון לאורז לימוני

מתכון לאורז לימוני

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מהמטבח של אליזבט וסימה – אורז לימוני[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1530004598062{margin-bottom: 0px !important;}"]מצרכים: 
2 כפות שמן זית ברנע פישולין של שמנא
1 כפית זרעי חרדל, חצי כף צאנה דאל, 2/1 כף אורד דאל,
15 בוטנים קלופים, 1 פלפל חריף יבש, 7-6 עלי קארי,
2/1 כף ג'ינג'ר קצוץ, 2/1 כפית כורכום, 1 כפית מלח,
1 כף מיץ לימון טרי, 2/11 כוסות אורז רתוח כמעט מבושל
ומסונן. חופן כוסברה קצוצה.

אופן הכנה:
לבשל את האורז עם 3 כוסות מים, בישול רגיל, שייצא
אחד אחד.
למחבת להוסיף 2 כפות שמן זית ברנע פישולין שמנא, זרעי חרדל,
לאורף התבנית. ניתן להוסיף ירקות חיים משוחים היטב בשמן זית
צאנה דאל, לערבב כל הזמן. להוסיף עלי קארי, פלפל חריף יבש,
בוטנים ולהמשיך לטגן עד הזהבת הבוטנים, להוסיף כורכום
וג'ינג'ר ולערבב, מלח ולימון ולערבב ומיד להוסיף את האורז
לערבב ולכסות 3 דקות על אש קטנה, להוסיף בסוף כוסברה קצוצה.

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י