שמנא - מתכון לצ'אנה דאל בוינדאלו

מתכון לצ'אנה דאל בוינדאלו

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מהמטבח של אליזבט וסימה – מתכון לצ'אנה דאל בוינדאלו[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1530005158440{margin-bottom: 0px !important;}"]מצרכים: 
2/1 קילו צ'אנה דאל )להשרות 6 שעות שטוף ומסונן(
4-3 כפות שמן זית ברנע פישולין שמנא, 2 בצלים גדולים קצוצים
4 עגבניות קטנות קלופות וקצוצות, 1 כפית מלח לפי הצורך,
2 כפות גדושות ממרח וינדאלו.

אופן ההכנה:
בסיר רחב להוסיף את שמן הזית, להוסיף את הבצל ולטגן עד הזהבה
להוסיף את העגבניות הקצוצות, לערבב עד לריכוך, להוסיף את
הוינדאלו ואת המלח לפי הטעם ולערבב היטב.
להוסיף את הצ'אנה דאל, לערבב היטב, ולהוסיף מים
עד לכיסוי הדאל. לבשל על אש בינונית ולערבב מידי
פעם. אם צריך להוסיף מים, להוסיף מים רותחים עד
לריכוך הדאל. התבשיל יוצא סמיך וטעים.

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י