מתכון לסלט פסטה צבעונית, שנשלח אלינו משיר אמיר במסגרת תחרות המתכונים של שמנא!
אופן הכנה:
מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים היטב, מוסיפים 2 כפות שמן זית,כף רסק עגבניות מערבבים ומצננים.
מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים זיתים, חתיכות קטנות ברוקולי מבושל, עגבניות שרי חצויות וחתיכות קטנות של גמבה ומערבבים.
מבשלים פסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים היטב, מוסיפים 2 כפות שמן זית,כף רסק עגבניות מערבבים ומצננים.
מעבירים את הפסטה לקערה ומוסיפים זיתים, חתיכות קטנות ברוקולי מבושל, עגבניות שרי חצויות וחתיכות קטנות של גמבה ומערבבים.
בתאבון!