שמנא - מתכון לאנטיפסטי

מתכון לאנטיפסטי

[mk_page_section bg_position="center center" bg_stretch="true" bg_video="yes" mp4="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/02/15015446_335306380172660_1021505933529841664_n.mp4" video_color_mask="#000000" video_opacity="0.2" min_height="124" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" bottom_shape_style="speech-bottom" bottom_shape_color="#464a31" sidebar="sidebar-1"][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#ffffff" size="34" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="0" font_family="none" align="center" animation="fade-in"]מתכון לאנטיפסטי[/mk_fancy_title][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#464a31" min_height="5" full_width="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section bg_color="#ffffff" full_width="true" js_vertical_centered="true" padding_top="0" padding_bottom="0" sidebar="sidebar-1"][vc_column][mk_padding_divider][vc_row_inner is_fullwidth_content="false" css=".vc_custom_1514103304033{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_inner el_class="paddr1" width="3/4" css=".vc_custom_1514104014343{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}"][vc_column_text align="right" animation="fade-in" css=".vc_custom_1514981936230{margin-bottom: 0px !important;}"]מצרכים:

1 בטטה גדולה שטופה היטב ולא קלופה
4 תפ"א בינוניים רצוי מוארכים שטופים ולא קלופים
3 פלפלים מתוקים בצבעים שונים
2 פקעות שומר
3 גזרים קלופים
1 בצל סגול גדול

מצרכים לרוטב:

6 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בלסמי
מלח גס ופלפל שחור לפי הטעם
כמה גבעולי טימין טריים
3 שיני שום כתושות,
רבע כפית כמון – מומלץ לא חובה.

אופן ההכנה:

1. חותכים את כל הירקות לאורכם רצוי לרבעים מלבד הבטטה שאותה ניתן לחתוך לשישיות. מעבירים לקערה גדולה.
2. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הירקות. מערבבים היטב.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות.
4. מסדרים את הירקות על תבנית אפייה רחבה, מרודפת בנייר אפייה.
5. מכניסים לתנור לכ-40 דקות, עד שהירקות רכים ושחומים.

המלצות:
מומלץ להשתמש בשמן זית מהזנים ברנע- נבאלי – שמנא, שיספקו טעם עשיר של שמן זית אך ללא חריפות.
מומלץ להגיש לצד מנות בשר ודגים, כתוספת למנות עיקריות או כמנת פתיחה קלה.

בתיאבון![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width="1/4" css=".vc_custom_1514105079208{margin-right: 0px !important;margin-left: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 10px !important;padding-left: 10px !important;background-color: #f7f7f7 !important;}"][mk_fancy_title tag_name="h5" color="#c39313" size="20" font_weight="bold" txt_transform="uppercase" margin_bottom="5" font_family="none" align="right" animation="right-to-left"]מלאו את הפרטים הבאים[/mk_fancy_title][vc_column_text align="right" animation="right-to-left" css=".vc_custom_1514105048474{margin-bottom: 0px !important;}"][contact-form-7 id="554" title="Contact form 1"][/vc_column_text][mk_image src="https://shamna.co.il/wp-content/uploads/2017/12/3215.jpg" image_size="full"][/vc_column_inner][/vc_row_inner][mk_padding_divider][/vc_column][/mk_page_section]

שתף באמצעות

למאמרים נוספים בנושא הקלק/י