מתוכנים שהוכנו במסגרת סדנת הלחמים ושמן הזית בשמנא עם גליה מידן.
מתכון לבצק פוקאצ'ה:
- 3 כוסות מים.
- חצי כוס שמן זית ברנע פישולין של שמנא.
- כף מלח.
- כף סוכר.
- קילו קמח.
- 2 כפות שמרים יבשים.
- לשים היטב, מתפיחים עד להכפלת הנפח.
- לאפות בערך 15 דקות בתנור בחומם מראש ל-250 מעלות.
מתכון לפואקצ'ה עם ממרח התערבות אלוהית של השוק של פרנצ'סקה:
- 3 כפות שמן זית ברנע פיתולים של שמנא.
- 3 כפות ממרח התערבות אלוהית עגבניות שרי פרוסות וענף טימין.
- לסדר יפה את המצרכים על הבצק ואלפות בערך 15 דקות בתנור בחומם מראש ל-250 מעלות.
מתכון לפוקאצ'ה עם ממרח ארטישוק שקדים, של השוק של פרנצ'סקה:
- 3 כפות שמן זית.
- 3 כפות ממרח אקטישוק שקדים.
- לסדר יפה את המצרכים על הבצק ולאפות בערך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות.
- לפזר אחרי האפייה תלתלי גבינת פרימיג'נו, עלי בייבי ושקדים פרוסים.