מצרכים:
1 קילוגרם קישואונים קטנים חצויים (כעת העונה ובמחיר שפוי)
ראש שום טרי סגול או לבן – להפריד שיניים ולחצות עם הקליפה
חצי כפית פלפל שחור, גרוס טרי (אפשר יותר)
חצי כפית פלפל לבן
חצי כפית מלח או יותר, לפי הטעם
חצי כפית סוכר
כף רוטב סויה מאיכות טובה
כוס שמן זית ברנע פישולין איכותי של שמנא
להגשה: מיץ לימון טרי ולמי שאוהב זעתר – ניתן לגוון!
הכנה:
בשקית ניילון גדולה וחדשה, מניחים את הרכיבים, קושרים את השקית ומנערים. מניחים לרבע שעה לתבנית התנור המרופדת בנייר אפייה, מעבירים את תכולת השקית עם הקישואונים. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות ולא יותר ולא לשרוף, הם צריכים להיות עדיין שלמים ופריכים. מגישים פושר עם יוגורט ליד. ניתן לסדר בצלחת לבאנה עם המון שמן זית שמנא ליד ואת הקישואונים בצד ולהגיש עם פיתות חמות וטריות.
ההנאה מובטחת!