מתכונים גליה אפרת
סוכריות פסטה במילוי בטטה
בטטה גדולה מבושלת, לסננן היטב ולקרר.
להוסיף 4 שיני שום קצוץ דק
4 כפות שמן זית ברנע פישולין שמנא
2 כפות עלי טימין טריים.
150 גרם גבינת ריקוטה
150 גרם גבינת פרמג'נו או גבינה צהובה מגורדת.
מלח ופלפל שחור טרי גרוס.
לערבב היטב ולהכניס לשקית זילוף.
לרדד את בצק הפסטה, למרוח מעט מים בעזרת מברשת
לחלק למלבנים שווים
לזלף באמצע את מחית הבטטה,
לקפל ולהדק היטב ולצבוט בשני הצדדים.
צילום: יפה שנברון