מתכון של יפעת שקד, שנשלח במסגרת תחרות המתכונים של שמנא!
התכוננות:
משרים 500 גרם גרגירי חומוס במים 24 שעות
מבשלים את החומוס כשעתיים עד שמתרכך
למעבד מזון מכניסים:
את גרגירי החומוס
מיץ מחצי לימון
מלח
1/2 כוס טחינה גולמית
במחבת עם שמן זית מטגנים בשר טחון, מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
הרכבת המנה:
מסדרים את החומוס בצלחת הגשה, מוזגים שמן זית בנדיבות ומעל את הבשר.
אפשר לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה/ צנוברים/ שום כתוש עם שמן זית.
בתיאבון ובאהבה, יפעת שקד