רבע כוס שמן זית, לרוטב מעודן מומלץ להשתמש בשמן זית מהזנים ברנע-פישולין – שמנא, ולרוטב בעל "נוכחות" מומלץ לבחור בשמן מהזנים ברנע-נבאלי
2 כפיות חרדל דיז'ון חלק
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
רבע כוס מיץ לימון או חומץ בן יין
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
כפית של דבש
1 שן שום כתושה – מומלץ, לא חובה
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שהרוטב אחיד.
המלצות:
מומלץ לערבב מראש את כל החומרים בצנצת עם מכסה וכך ניתן לשמור את הרוטב במקרר לכמה ימים.
להגיש לצד סלט ירוק המורכב מעלי חסה ורוקט.
בתיאבון!