שמנא - מתכונים

unnamed-file-1

פירה בטטה

מתכון מאת ענת בלאס

צילום יפה שנברון

החומרים הדרושים:

1 ק"ג בטטה

250 גר' תפוחי אדמה

מלח גס

חלב קוקוס

שמן זית ברנע פישולין שמנא

מלח לתיבול

אופן ההכנה:

  1. מניחים בתבנית, על גבי נייר אפיה שכבה יפה של מלח גס.
  2. מניחים את הבטטות ותפוחי האדמה בשלמותם (כולל הקליפה) על גבי המלח.
  1. מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 200 מעלות ואופים עד לריכוך.
  2. קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ומועכים לפירה, תוך כדי הוספת שמן זית ברנע פישולין שמנא וחלב קוקוס ומלח לפי הצורך.